Money out Betfair România

În acest articol vorbim despre cum funcționează opțiunea de Money out Betfair. Îți prezentăm cum se folosește, care sunt avantaje și ce restricții sunt impuse de către agenție. De asemenea, răspundem și la întrebările comune despre Betfair Money out și oferim câteva sfaturi utile.

Betfair este creatorul funcției Money out și probabil cel mai mare website de pariuri sportive din lume. Încă de la apariția sa în anul 2013, opțiunea de money out a trecut printr-o serie de schimbări și îmbunătățiri ce au dus la perfecționarea experienței de pariere pentru clienții agenției. În prezent, este locul good unde poți paria ca un profesionist.

Money out Betfair Money out Parțial

Opțiunea de Money out Betfair calculează în timp actual care sunt șansele biletului tău de a ieși câștigător. Această sumă este determinată în funcție de câștigul tău complete și poate fi mai mare sau mai mică decât miza inițială. Prin Money out Parțial, ai posibilitatea să primești doar o parte din pariul câștigător, dacă dorești ca acesta să rămână în picioare până la finalul evenimentului.

Astfel, poți să îți securizezi o parte din câștiguri fără să oprești progresul pariurilor aflate în desfășurare. Tu decizi ce miză rămâne și ce sumă îți intră în buzunar. În plus, funcția Betfair Money out îți permite să setezi o limită la care banii sunt retrași automat, ca să ai mai multă flexibilitate.

Exemplu Money out:

Pe un bilet cu miza 100 RON ai selectat două pariuri. Primul este 1X pentru Barcelona (cota 1,6) și al doilea este X2 pentru AC Milan (cota 1,8). Meciul Barcelonei este disputat primul, iar pariul tău este câștigător. În acest second vei avea o ofertă de Money out pentru 150 RON. Fă click on pe buton și primești banii immediate indiferent de rezultatul pariului pe AC Milan.

Exemplu Money out Parțial:

Pe un bilet cu miza 100 RON ai selectat două pariuri. Primul este 3+ pentru Everton (cota 2,2) și al doilea este G2+ pentru Juventus (cota 1,9). Meciul lui Everton este jucat primul, iar pariul tău este câștigător. Poți alege să faci money out pentru 210 RON. În schimb, dacă dorești să lași biletul activ, selectează opțiunea de Money out Parțial și retrage doar 110RON pentru a menține miza inițială.

cash out betfair

Nu ai un cont la Betfair?

Îți recomandăm Betfair dacă dorești să pariezi pe cea mai complexă platfromă de pariuri disponibilă din România! Dețin cote foarte bune în comparație cu alte site-uri de sport, iar funcția de Money out Befair funcționează excelent atât pentru pariuri pre-meci cât și stay. Dacă dorești un cont nou sau vrei să primești bani în plus, citește despre cum să profiți de un bonus Betfair!

Cum faci Money out Betfair?

  1. Deschide aplicația Betfair.
  2. Alege evenimentele, selectează opțiunile și miza.
  3. Plasează pariul.
  4. Apasă pe căsuța gri ce semnifică setările money out.
  5. Adaugă suma dorită și salvează modificările.

În ce cazuri nu este disponibilă funcția Money out?

  • O selecție nu beneficiază de opțiunea de Money Out.
  • Există deja pe bilet un eveniment necâștigător.
  • Schimbarea drastică a cotelor.
  • Meciul nu se mai regăsește în oferta de pariere.

Puncte forte Betfair money out

  • Poți alege să folosești funcția Money out parțial de mai multe ori pentru un singur pariu.
  • Opțiunea Money out este disponibilă doar atunci când este semnalată în dreptul opțiunilor de pariere.
  • Butonul de Money out arată suma minimă ce poate fi recuperată atunci când efectuezi cu succes operațiunea.
  • Funcția Money out este disponibilă pentru majoritatea sporturilor din portofoliul Befair și pentru o multitudine de evenimente și opțiuni.
  • Se aplică pentru pariuri easy și a number of atât pentru evenimente pre-meci cât și stay.

Concluzii Money out Betfair

Cu opțiunea de Money out Betfair ești în management mai mult ca niciodată! Betfair îți pune la dispoziție tehnica, tu vino cu strategia. Alege cea mai bună tactică de joc la pariuri și pariază alături de cei mai tari. Dacă nu ești convins, atunci verifică lista noastră ce conține cele mai bune case de pariuri cu money out unde poți juca în România.

The publish Money out Betfair România appeared first on On line casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*