Winmasters bonus pariuri

Dacă ești în căutarea unui free guess (pariu gratuit), atunci ai ajuns unde trebuie pentru că Winmasters a lansat crea mai nou ofertă de bun venit. Dacă ești un consumer nou, ești întâmpinat cu un pachet exclusiv Winmasters bonus pariuri ce îți dublează prima depunere până la 500 RON. În plus, toți clienții care finalizează procesul de verificare a documentelor (KYC) primesc un pariu gratuit Winmasters în valoare de 40 RON.

Winmasters Bonus Pariuri 100% până la 500 RON + 40 RON Pariu Gratuit Winmasters la Verificare

Alege să profiți de oferta exclusivă Winmasters Bonus Pariuri ca să îți mărești considerabil șansele la pariuri. Jucătorii raportează câștiguri mult mai mari atunci când au o bancă mai mare cu care pot paria, iar strategiile funcționează mult mai eficient. Știm că îți dorești să fii cât mai relaxat atunci când te joci așa că o sumă mai mare de bani nu poate însemna decât mai puțin stres cât pariezi.

Cum profiți de pachetul Winmsters Bonus Pariuri + 40 RON Pariu Gratuit Winmasters

Apasă butonul verde ‘Profită acum’ pentru a beneficia de acest bonus și creează un cont de utilizator în câteva minute. Iată care sunt pașii necesari pentru a te înregistra:

  1. Apasă butonul ‘Profită acum’ ca să accesezi oferta Winmasters Bonus Pariuri.
  2. Completează formularul de înregistrare aflat pe pagina agenției de pariuri.
  3. Apasă butonul de efectuare a unei depuneri.
  4. Folosește codul promoțional ‘bonus500’ în câmpul cod bonus din fereastra de depunere.
  5. Felicitări! Ți-ai dublat depozitul!

Cum folosești bonusul Winmasters Pariu Gratuit 40 RON

Apasă pe butonul verde ‘Profită acum’ pentru a revendica cei 40 RON Freebet Winmasters. Agenția de pariuri oferă acest pariu gratuit tuturor jucătorilor care au finalizat procesul de verificare a contului (KYC) și au efectuat minim o depunere.

Cum bați condițiile de rulaj?

Pentru a îndeplini condițiile de rulaj ale bonusului Winmasters va trebui să pariezi suma depusă+bonusul primit de 8 ori. De exemplu, dacă faci o depunere de 100 RON, vei primi avea un complete de 200 RON în balanța bonus pe care trebuie să îi pariezi de 8 ori pentru ai retrage. Asta înseamnă că după finalizarea condițiilor de rulaj vei retrage 1600 RON = 200RON x 8.
Pentru a putea face această retragere vei avea timp 14 zile, din momentul în care ai primit bonusul, ca să plasezi pariurile câștigătoare. Iată câteva condiții de pariere pe care trebuie să le iei în calcul pentru a îndeplini rulajul cu succes:

  • Pariurile easy trebuie să aibă cotă minimă de 1.65, pariurile a number of trebuie să fie de minim 2.30, iar fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.35.
  • Nu sunt luate în calcul pentru rulaj toate tipurile de pariuri handicap, ‘Forcast/Tricast’ și ‘Miză returnată la egal’.
  • Nu sunt luat în calcul biletele care conțin meciuri cu marjă 0% sau pariuri money out.

Cum retragi fast un bonus pariuri Winmasters?

După ce ai rulat cu succes banii primiți bonus, suma a fost transferată în balanța reală și pot fi retrași. Atunci când vine vremea să retragi banii câștigați tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai completat corect procesul de verificare Winmasters cu ajutorul unui doc (KYC). Așa cum menționam mai sus, site-ul oferă un pariu gratuit Winmasters 40 RON pentru finalizarea verificării. Dacă ai beneficiat de acest bonus atunci poți să fii sigur că retragerea o să decurgă fără probleme. Loghează-te în contul de jucător și selectează opțiunea de retragere dorită. În aproximativ 2 zile vei avea în cont suma câștigată cu ajutorul ofertei Winmasters bonus pariuri.

Ce alte promoții oferă Winmasters?

La Winmasters nu doar bonusurile te fac câștigător. După ce te bucuri de pachetul de bun venit și efectuezi prima retragere, te așteaptă și mai multe oferte. La Winmasters te bucuri de bonusuri în fiecare săptămână, pentru totdeauna! Iată câteva dintre ele:

  • A doua șansă: Plasează un bilet cu minim 5 selecții și primești miza înapoi sunt forma unui pariu gratuit dacă una dintre ele este necâștigătoare.
  • Combo booster: Creează un bilet cu pariuri combo cu minim 4 selecții pe fotbal, baschet și tenis și câștigi cu 60% mai mult dacă pariul tău este câștigător.
  • Miză returnată la 0-0: Pariurile plasate înainte începerii meciului pe următoarele selecții: Scor corect, Pauză/Closing sau Pauză/Closing și P/S 2.5 primesc miza înapoi dacă scorul se termină 0-0.
40 RON winmasters bonus pariuri

Concluzii despre oferta Winmasters Bonus Pariuri

Acest pachet exclusiv de bun venit Winmasters Bonus Pariuri reprezintă doar începutul experienței story la pariuri on-line. Descarcă aplicația Winmasters pe telefonul tău ca să rămâi la curent cu toate ofertele zilnice. Citește mai multe despre aplicația de mobil Winmasters în articolul nostru ce prezintă pas cu pas toate caracteristicile acesteia.

The put up Winmasters bonus pariuri appeared first on On line casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*